Amaze Real Estate

Om oss

AMAZE. Real Estate är en väletablerad fastighetsbyrå på Costa del Sol i Spanien, som riktar sig till kunder ifrån hela världen. Vårt kärnfokus kretsar kring att hjälpa kunder att köpa, sälja och investera i bostader längs den dynamiska sträckan från Nerja till Estepona. Med ett team som har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden på Costa del Sol är vårt mål att tillhandahålla exceptionell service som är skräddarsydd för att tillgodose våra kunders olika behov.

På AMAZE Real Estate är vårt uppdrag att erbjuda oöverträffad expertis och personlig vägledning till kunder som söker sin drömbostad på Costa del Sol. Vi strävar efter att överträffa förväntningarna genom att leverera transparenta, pålitliga och professionella fastighetstjänster samtidigt som vi främjar varaktiga relationer som bygger på integritet och exceptionell kundnöjdhet.

träffa teamet

Daniel Flensmark

Medgrundare, VD och erfaren fastighetsexpert. Med 7 års samlad erfarenhet av marknaden på Costa del Sol vägleder han och ger sina kunder och investerare fullt fokus för att fatta de bästa besluten och uppfylla sina drömmar.

+34 670 265 804
[email protected]

David G. Brännhult

Medgrundare, tidigare tennisproffs och Senior Advisor. Med en examen i både juridik och ekonomi, 14 års erfarenhet av fastighetsbranschen i Sverige, Spanien och Nordamerika ger David sina kunder en fantastisk kunskapsbas och vägledning hela vägen till det uppsatta målet!

+46 708 794 794 / +34 711 026 797
[email protected]

Nina Gergils Brännhult

Vårt superess och vår Senior Advisor. En sann människokännare med en knivskarp vision för affärer. Med sitt omfattande globala nätverk och sin erfarenhet av både försäljning och uthyrning av bostader tillför Nina ett stort värde för våra kunder och för utvecklingen av vårt företag.

+46 706 343 600
[email protected]

Lotta-mariia hassinen

Vår progressiva, skarpa och utmärkta sociala medier och marknadschef med ett öga för vad som är hett och vad som inte är det. Se till att våra bostäder sticker ut för att göra försäljningen framgångsrik för våra uppdragsgivare.

+34 634 333 545
[email protected]

Having trouble finding a property within your budget? We can Help