Amaze Real Estate

Om oss

AMAZE Real Estate on hiljattain perustettu kiinteistövälitystoimisto Espanjan Costa del Solilla, joka palvelee asiakkaita pääasiassa Pohjois-Euroopasta. Keskitymme auttamaan asiakkaita ostamaan, myymään ja sijoittamaan kiinteistöihin Nerjasta Esteponaan ulottuvalla viehättävällä alueella. Tiimillämme on laaja kokemus Costa del Solin kiinteistömarkkinoilta, ja tavoitteenamme on tarjota poikkeuksellisia palveluja, jotka on räätälöity vastaamaan asiakkaidemme erilaisia tarpeita.

AMAZE Real Estaten tehtävänä on tarjota vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta ja henkilökohtaista opastusta asiakkaille, jotka etsivät unelmiensa kiinteistöä Costa del Solilta. Pyrimme ylittämään odotukset tarjoamalla läpinäkyviä, luotettavia ja ammattimaisia kiinteistöpalveluja samalla kun edistämme kestäviä suhteita, jotka perustuvat rehellisyyteen ja poikkeukselliseen asiakastyytyväisyyteen.

tapaa tiimi

Daniel Flensmark

Perustaja, toimitusjohtaja ja kokenut kiinteistöalan asiantuntija. Hänellä on 7 vuoden kokemus Costa del Solin markkinoista, ja hän opastaa ja antaa asiakkailleen ja sijoittajille täyden keskittymisen tehdä parhaat päätökset ja varmistaa, että heidän unelmansa toteutuvat.
.
+34 670 265 804
[email protected]

David G. Brännhult

Toinen perustaja, entinen tennisammattilainen ja vanhempi neuvonantaja. Davidilla on sekä oikeustieteen että taloustieteen tutkinto ja 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta Ruotsissa, Espanjassa ja Pohjois-Amerikassa, ja hän antaa asiakkailleen fantastisen tietopohjan ja opastusta aina asetettuun tavoitteeseen asti!

+46 708 794 794 / +34 711 026 797
[email protected]

Nina Gergils Brännhult

Meidän super-ässämme ja vanhempi neuvonantajamme. Todellinen ihmissuhdeihminen, jolla on terävä näkemys liiketoiminnasta. Laajan maailmanlaajuisen verkostonsa ja kokemuksensa sekä kiinteistöjen myynnistä että vuokrauksesta ansiosta Nina tuo runsaasti lisäarvoa asiakkaillemme ja yhtiömme kehittämiseen.
.
+46 706 343 600
[email protected]

Lotta-mariia hassinen

Edistyksellinen, terävä ja erinomainen sosiaalisen median ja markkinoinnin johtajamme, jolla on silmää sille, mikä on ajankohtaista ja mikä ei. Varmistaa, että listamme loistavat ja erottuvat, jotta myynti onnistuu myyjiltämme.
.
+34 634 333 545
[email protected]

Having trouble finding a property within your budget? We can Help